Uddannelsen

Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) er en 2-årig uddannelse, der kombinerer teori og praksis. Uddannelsen gør dig klar til at gå i gang med uddannelse eller til at arbejde inden for forskellige brancher.

Uddannelsen er en blanding af projektarbejde, værkstedsarbejde og almindelige skolefag som dansk, formidling og evt. matematik. Det du lærer, bruger du i enten et værksted, i virksomhedspraktik eller i samarbejde med andre KUU-elever i projekter, som I selv styrer.

Forskellige linjer

På Kombineret Ungdomsuddannelse København-Bornholm er der forskellige linjer. Vælg mellem områder som film- og tv, iværksætteri, service, håndværk, pædagogik, kommunikation, madlavning, design og sundhed. 

Uanset hvilken linje du vælger, bliver du bedre til at samarbejde, til at lave projekter og til at arbejde selvstændigt. Og du lærer at skabe ideer og at gøre dem til virkelighed.

I menuen til venstre kan du klikke dig ind på linjerne og læse om de forskellige uddannelsesforløb. Du kan også se, hvilken skole der udbyder, hvilke forløb via nedenstående link.

> Overblik over KUU-forløb og skoler i 2018

> Download brochure