> KOMMUNIKATION & MEDIER

 

Vælg mellem disse forløb

Inden for området Kommunikation og medier på KUU Hovedstaden-Bornholm kan du vælge mellem:

  • Kreativ kommunikation - Produktionsskolen k-u-b-a, København Ø
  • Medier og markedsføring - Fabrikken - Produktionsskolen i Tårnby
  • Filmassistent - AFUK - København SV

På siden her kan du læse om de enkelte uddannelser, og om hvad du kan komme til at arbejde med, hvis du gennemfører dem. Hvis du har yderligere spørgsmål til uddannelserne, er du velkommen til at kontakte skolerne. Tilmelding foregår hos UU-vejledningen i din kommune.

Kreativ kommunikation

Hvis du interesserer dig for kreativ ideudvikling, kommunikation og formidling via forskellige medier.

Du lærer at lave grafisk design, videoer, tekst og lyd samt at udvikle kreative idéer og kommunikere budskaber. Du bliver undervist i at løse opgaver inden for idéudvikling, branding og kommunikationskampagner. Uddannelsen giver dig kendskab til PR, kommunikation, brug af de sociale medier, hjemmesider, trykte medier og målgrupper.

Din fremtid

Med uddannelsen kan du blive social media-assistent (SoMe) eller assistent inden for kreativ kommunikation og formidling. Du kan også læse videre inden for IT, kommunikation og reklame, grafisk design, film eller journalistik.

Kontakt

Produktionsskolen k-u-b-a  / Øster Farimagsgade 16 B, opgang F, 2100 København Ø / 35 38 11 83
adm@k-u-b-a.dk / www.k-u-b-a.dk/content/kuu  

Medier og markedsføring

Hvis du interesserer dig for markedsføring, sociale medier og kommunikation.

Du lærer at kommunikere, dokumentere, fremlægge og evaluere. Du arbejder med kundeservice, salg, idéudvikling og reklame. Du lærer også at arrangere og afholde events, lave plakater og flyers, producere video og billeder og udarbejde budgetter. Du laver projekter på skolen og opgaver ud af huset.

Din fremtid

Med uddannelsen kan du komme til at arbejde med service på teatre og museer, som turistguide eller assistent ved kultur-, idræts- og musikbegivenheder. Du kan også læse videre til receptionist, serviceassistent, eventkoordinator eller inden for handel, butik og kontor.

Kontakt

Fabrikken - Produktionsskolen i Tårnby / Løjtegårdsvej 107, 2770 Tårnby / 82 30 30 34 / info@fabrikken.nu
> Gå til skolens hjemmeside

Filmassistent

Hvis du interesserer dig for arbejdet med film og tv-serier.

Du lærer alt om filmhåndværket samt udvikler din kreativitet og selvstændighed. Du kommer til at arbejde med opgaver, som har med produktion af film og TV-serier at gøre, herunder planlægning og optagelse. Dele af uddannelsen foregår på Filmværkstedet/København, og du vil komme i praktikforløb i filmindustrien. Undervejs får du mulighed for at specialisere dig inden for filmproduktion, filmoptagelse eller postproduktion.

Din fremtid

Med uddannelsen kan du blive produktionsassistent, filmfotograf eller postproduktionsarbejder i film- og TV-branchen. Du for også gode muligheder for at læse videre til filmfotograf, klipper, filmproducer eller produktionsleder.

Kontakt

AFUK / Enghavevej 82B  / 2450 København SV / 32 54 20 95
afuk@afuk.dk / www.afuk.dk/kuu 

 

> Gå tilbage til Uddannelsen

> Læs om hvordan du tilmelder dig